Blogger Destek Merkezi Kendini Buldu

Blogger Destek Merkezi Kendini Buldu

Blogger Destek Merkezi & PCDosTuYasin abim ile beraber başladığımız yolda uzun zamandır blogger-destek.blogspot.com adresiyle yayın hayatına devam eden, Hrn :), by_kAaN, donjuanyasin, GoogleBoy, Altuğ Orgun, avare, Adolf, Deastrilsion ve Karikatürist gibi çok güçlü yazarları bünyesinde bulunduran Blogger Destek Merkezi 9 Şubat 2008 itibariyle ismini www.bloggerdestek.com olarak değiştirdi. Bütün blogger kullanıcılarına hayırlı olur umarım herşey sizlere daha iyi hizmet verebilmek için, sizlere daha yararlı olabilmek için. Bundan sonra bir sorun çıkmazsa yayın hayatımıza www.bloggerdestek.com adresinde devam edeceğiz.
Blogger Destek Merkezi'nde ilgili konu: Blogger Destek Yeni Kimliğine Kavuştu!

Bu yazıyı beğendiyseniz RSS akışına abone olarak yeni yazılarımızı e-posta aracılığıyla takip edebilirsiniz. Bu link ile abone olabilirsiniz.

4 yorum var.:

Kaan dedi ki...
10.02.2008 10:18  

Böylesi çok daha iyi oldu.Günden güne büyüyen bir blogger destek merkezinde yazar olmak bir onurdur benim için.Yeni alan adıda çok iyi oldu sitenin ismi daha akıllarda kalıyor.

Serdar Akkaya dedi ki...
12.04.2008 19:05  
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Serdar Kuzucu dedi ki...
17.05.2008 09:45  

@serdar akkaya;
bu tür işlerle bloggerdestek ekibi ilgilenmiyor. Biz blogger ekibinden kişiler değiliz, sadece blogger kullanıcılarına yardımcı olmak için birleşmiş birkaç gönüllüyüz. Bir blog kapatmak veya yasaklamak, içeriğinin çalıntı olup olmadığını anlamak bizim elimizde olan birşey değildir.

cane dedi ki...
21.03.2013 19:33  
Bu yorum yazar tarafından silindi.