Rea, MSN'de korkulu rüya!

Rea, MSN'de korkulu rüya!

Rea, MSN'de korkulu rüya! 2007-03-27 21:42:24
Türk MSN kullanıcılarını "Alman hacker Rea" korkusu sardı. Sanal ortamda milyonlarca MSN kullanıcısı bugün tüm arkadaşlarına bu korkuyu duyurdu. MSN kullanıcılarına, Alman Hacker Rea'nın rekor denemesi için Türkiye'deki tüm MSN adreslerini imha edeceği belirtiliyor.

Bugün sabah saatlerinde başlayan sanal ortamdaki korku halen devam ediyor. Alman Hacker'in Türkiye'deki MSN kullanıcılarını rekor kırmak için hedef seçtiğini belirten ileti milyonlarca MSN'ye gönderildi.

Gönderilen uyarı yazısında "Rea kod adlı Alman bir hacker rekor denemesi için tüm Türkiye'deki kullanıcıların adreslerini imha edeceğini söylüyor ve yapıyor. Onun için sakın listene Rea adlı bir MSN adresi kabul etme. Artı tüm listendekileri uyar çünkü listenden biri kabul ederse sende gidiyorsun. Ben de listemdeki herkese gönderiyorum siz de gönderin bunu" uyarısı geldi. Ekli MSN'den birini eline geçirdiğinde hepsini eline geçireceği yönündeki korku tüm kullanıcıları dostlarını uyarmaya mecbur etti. İlk kimden geldiği belli olmayan bu uyarıyı bir çok kullanıcının dikkate aldığı görüldü.

KAYNAK: habernokta.com

Benden de bir NOT: Arkadaşlar benim msn'e de birisi yolladı bu yazıyı o nedenle burada yayınlıyorum, bu yazının gerçekliği hakkında hiçbir şey söyleyemeyeceğim ama, çok büyük ihtimalle yalan bir haber... Bu tür gelen yazıları birbirinize yollamamanızı tavsiye ederim...

Bu yazıyı beğendiyseniz RSS akışına abone olarak yeni yazılarımızı e-posta aracılığıyla takip edebilirsiniz. Bu link ile abone olabilirsiniz.

0 yorum var.: