Web'in Farklı Yerlerinden Yeni Şeyler

Web'in Farklı Yerlerinden Yeni Şeyler

Web'de ve de özellikle Tusul.com'da gezerken rastladığım ve sizlerle paylaşmak istediğim haberleri ara sıra burada birleştireceğim, hem konu kirliliği olmasın hem de alıntı çokluğu olmasın.

-Windows Media Player ile internet üzerinden radyo dinleyin. (Dikkat internet üzerinden radyo dinlemek en fazla o mp3'ü indirmek kadar kota harcar ) Bağlantı.

-Windows Live SkyDrive size internette 5 GB Dosya depolama alanı sağlıyor ve bunu ücretsiz yapıyor. Ayrıca bu yüklediğiniz dosyaları internette paylaşabiliyorsunuz da. Windows Live ID'niz var ise bu servisten rahatlıkla faydalanabilirsiniz. Buradan buyrun.
Denemek için Metallica'dan bir mp3 yükledim sizin için paylaşayım dedim onu da, buyrun;


-Youtube tarihi boyunca bu kadar uzun yasaklanmamıştı sanırım. Ama bunun için bir çözüm de bulunmuş. Umarım kısa zamanda faaliyete geçer. Açıklama.

-Firefox internet tarayıcınızı daha hızlı çalıştırmak ve kişiselleştirmek için firefox'un gizli ayar panelinde yapabileceğiniz ayarlar var. Buradan.

-Windows XP'de bir dosyaya sağ tıklıyorsunuz ve sağ tuş menüsünde "copy to folder..." ve "move to folder..." seçeneklerini buluyorsunuz. Nasıl yapılır? Buradan...

Bu yazıyı beğendiyseniz RSS akışına abone olarak yeni yazılarımızı e-posta aracılığıyla takip edebilirsiniz. Bu link ile abone olabilirsiniz.

1 yorum var.:

merwick dedi ki...
5.08.2008 23:50  

Benim için özellikle Firefox internet tarayıcısını kişiselleştirmek işime çok yarayacak. Çok teşekkürler.