UltraSurf İle Yasak Sitelere Girmek

UltraSurf İle Yasak Sitelere Girmek

Selam PCDostu takipçileri...
Sizlere yasak sitelere girebilmek için kullanılan yöntemlerden birisini göstereceğim şimdi. Bu programı uzun zamandır kullanıyorum ama yazmaya yeni fırsatım oldu. Bu programı bulana kadar yasak sitelere girmenin hiç bu kadar kolay bir yolu olduğunu görmemiştim.

Programın kullanımını şöyle basitçe özetleyeceğim, ilk önce bu linkten Ultrasurf programını indiriyorsunuz. Program indikten sonra programı çalıştırıyorsunuz. Program önce sunucuları ile bağlantıyı sağlıyor. Daha sonra bilgisayarınızda İnternet Explorer'ın herhangi bir sürümü yüklü ise İnternet Explorer otomatik olarak açılıyor. İnternet Explorer otomatik olarak açıldıktan sonra herşey tamamlanmış oluyor. Bundan sonra yasak olan her türlü siteye girebilirsiniz. Taa ki programı kapatana kadar.

Not: Ultrasurf programı ile pornografik içerikli sitelere giriş yapılmamaktadır "niye böyle" gibi bir soru ile yorum yapmayın :)

Bu program ile ayrıca öğrencilerin bir türlü yüzünü güldürmeyen M.E.B.'in sağladığı internet üzerinden M.E.B.'in yasakladığı sitelere de girebiliyoruz, en güzel yanı da bu bence :)

Ayrıca UltraSurf yazılımı şifreleme ve ip adresinizi gizleme özelliği sayesinde büyük ölçüde güvenliğinizi sağlıyor ve kullanım sonrasında çerezleri (cookie) silebilmeniz için size seçenek sunuyor.

İnternet Explorer dışında diğer tarayıcılar(firefox, opera, safari..) ile kullanmak isterseniz ise Proxy/Vekil Sunucular kısmına 127.0.0.1 ile 9666 portunu tanıtmanız gerekiyor.

Programın Resmi Sitesi; http://www.ultrareach.com/
Download Linki; http://www.ultrareach.com/downloads/ultrasurf/u.zip

Saygılar... Sansürsüz internetler...

Bu yazıyı beğendiyseniz RSS akışına abone olarak yeni yazılarımızı e-posta aracılığıyla takip edebilirsiniz. Bu link ile abone olabilirsiniz.

2 yorum var.:

Adsız dedi ki...
7.12.2008 10:25  

Yazı için teşekkürler,ama aylardır neredesin :)

Serdar Kuzucu dedi ki...
7.12.2008 12:37  

İnternetten uzaklardayım, sadece günde 15dk falan girebiliyorum nete okullar açıkken, ÖSS öğrencisi oldum bu sene ÖSS'ye hazırlanıyorum :)