Bilgisayardan Cep Telefonu Sitelerine Girmek

Bilgisayardan Cep Telefonu Sitelerine Girmek

Sayın PCDostu.com okuyucuları bu size belki de bu sene son yazım. Bu yazıda bilgisayardan cep telefonu sitelerine girmeyi anlatacağım. Ben bu işlem için Firefox web tarayıcısını kullandım. Bu yüzden firefox web tarayıcısına ihtiyacınız olacak.

Mozilla Firefox 3 programını indirmek için buraya tıklayın.

Firefox'u kurduk mu? Sıra gerekli ayarları yapmaya geldi.
Firefox'u açıyoruz. Üstteki adres satırına tırnak işaretleri olmadan "about:config" yazıyoruz ve enter'a basıyoruz.
Açılan sayfada "Süzgeç" bölümüne "useragent" yazıyoruz ve ekrana listelenen satırlar arasında "general.useragent.extra.firefox" satırını buluyoruz. Bulduğumuz bu satıra sağ tıklıyoruz ve "Değerini değiştir"i tıklıyoruz. Açılan kutuya "Mobile Safari 1.1.3" yazıyoruz ve Tamam'a basıyoruz. Olay bitmiştir. Artık Firefox ile istediğimiz mobil sitelere girebiliriz.

Not: Bu ayarı yaptıktan sonra eğer mobil olmayan diğer sitelerde görüntü bozukluğu yaşıyorsanız, şu işlemleri yaparak ayarları eski haline çevirebiliriz;

Firefox'u açıyoruz. Üstteki adres satırına tırnak işaretleri olmadan "about:config" yazıyoruz ve enter'a basıyoruz.
Açılan sayfada "Süzgeç" bölümüne "useragent" yazıyoruz ve ekrana listelenen satırlar arasında "general.useragent.extra.firefox" satırını buluyoruz. Bulduğumuz bu satıra sağ tıklıyoruz ve "Sıfırla" seçeneğini tıklıyoruz. Olmuştur.

İyi günler dilerim bana şans dileyin :) (ÖSS)

Bu yazıyı beğendiyseniz RSS akışına abone olarak yeni yazılarımızı e-posta aracılığıyla takip edebilirsiniz. Bu link ile abone olabilirsiniz.

1 yorum var.:

fth dedi ki...
16.08.2008 12:39  
Bu yorum yazar tarafından silindi.